SOAPSTAR

SOAPSTAR

Bij SOAPSTAR hebben we een natuurlijke benadering van schoonheid en lifestyle die jou – en de wereld waarin we leven – respecteert. In tegenstelling tot de zon, maan en sterren houden wij er niet van om in kringetjes te draaien.
Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de natuur en goed zijn voor onze huid. Wij gebruiken geen palmolie, microplastics of andere onnodige synthetische toevoegingen en zijn tegen dierenleed.
Wij zijn ervoor degenen die enthousiast worden van een wandeling in het bos na een regenbui of degenen die durven om in het diepe te springen. Voor degenen die verder kijken dan alleen het oppervlak en zien wat er werkelijk gebeurt – en voor degenen die niet bang zijn voor een uitdaging.
Niet alleen vinden wij het belangrijk dat je weet waar onze producten uit bestaan, maar we willen ook dat je weet wat wij doen om echt een verschil te maken. Onze skincare- en lifestyleproducten worden geleverd in duurzame verpakkingen gemaakt van gerecyclede materialen. Op deze manier vermijden we verspilling van grondstoffen en leggen we zo min mogelijk druk op het milieu. Om dicht bij onze eigen natuur te blijven, worden al onze producten geproduceerd in Nederland. Daarnaast is ons hoofdkantoor energiezuinig en is ons transport CO2-neutraal.
We willen niet alleen beter doen; we moeten beter doen. Ons leven hier is kostbaar en loze beloftes passen niet bij ons. Hoewel we weten dat dit pas het begin is, zijn onze keuzes weloverwogen en bewust. Doe je met ons mee?
Terug naar blog

Reactie plaatsen