EmerginC Rawceuticals

EmerginC Rawceuticals

EmerginC Rawceuticals® is een vernieuwende, baanbrekende lijn van geavanceerde huidverzorging. De producten zijn qua samenstelling een mix van pure, actieve koudgeperste plantenextracten met natuurlijke cosmeceutische ingrediënten voor ongeëvenaarde resultaten. Elk product wordt gemaakt in kleine batches om de versheid en effectiviteit ervan te garanderen.

Rawceuticals®-lijn biedt een breed scala aan plantenextracten en natuurlijk afgeleide cosmeceuticals om de huid te hydrateren, voeden en beschermen.

Wat is koudgeperste chemie?
Cold Pressed Chemistry is een uitdrukking die onze CEO Ian Lirenman bedacht om het extractieproces van de essentiële oliën in de formule voor elk product te beschrijven.
Het koude persingsproces omvat het pletten van fruit of zaden met een pers bij een lage temperatuur (minder dan 120 ̊ F) om de voedingswaarde en natuurlijke integriteit van de resulterende fruit- of zaadoliën te behouden.
Pure koudgeperste oliën worden niet geraffineerd of ontgeurd.

Wat betekent "rauw" in termen van ingrediënten?
Raw verwijst naar het proces waarmee de formules worden vervaardigd.
We verhitten de batches niet boven de 120 graden, wat helpt om de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten te behouden en hun toestand zo min mogelijk te veranderen.

Aan welke criteria moet een ingrediënt voldoen om te worden gebruikt in de Rawceuticals®-formulering?
Voor de Rawceuticals®-lijn hebben we prioriteit gegeven aan koudgeperste ingrediënten en ons vervolgens gericht op het inkopen van biologische en fairtrade componenten.
We wilden de grenzen verleggen voor "rauwe" producten: door alleen de hoogste kwaliteit en de meest minimaal verwerkte ingrediënten te kiezen, tillen we de "biologische" beweging naar een hoger niveau.

Welke ingrediënten in Rawceuticals® zijn koudgeperst?
Zonnebloemolie, sesamzaadolie, olijfvruchtenolie, hennepzaadolie, chiazaadolie, wortelzaadolie, cacaoboter, koffieolie, Kakadu-pruimenolie, kokosolie, zwarte komijn, tomatenzaadolie en frambozenzaadolie.

Alle producten van EmerinC zijn parabenenvrij, vrij van synthetische kleuren en geuren en zo veel mogelijk op natuurlijke en verantwoorde wijze geproduceerd. Of het nu gaat om geavanceerde peptiden en plantenstamcellen, krachtige botanische middelen, antioxidanten en natuurlijke fruitzuren, of een van de meest actieve, stabiele vitamine C-serums die er zijn, EmerinC biedt oplossingen voor al uw huidverzorgingsbehoeften.

Geschiedenis

EmerginC begon in 1996 met een van de meest stabiele en effectieve beschikbare vitamine C-serums. Met een beperkt budget, geen formeel marketingplan en geen kantoor - alleen een studio-appartement in Manhattan - werd het merk gebouwd vooral via mond-tot-mondreclame.
Na verloop van tijd kwamen er meer producten op de markt en vandaag-de-dag is er een breed scala aan geweldige producten, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen voor alle huidtypen.

Nooit concessies doen aan de toewijding aan kwaliteit en effectiviteit, dat is de kracht van EmerginC.

Terug naar blog

Reactie plaatsen